DETACHERING

Inhuur Specialisten

Het is onvermijdelijk: van tijd tot tijd komt u capaciteit tekort. Dan heeft u extra mensen nodig, als vervanging of versterking. Of u heeft extra kennis nodig voor ondersteuning, verbetering of verandertrajecten. En het liefst vandaag of morgen nog. Geen probleem: bel RM Debiteurenbeheer.

Extra menskracht en extra kennis
Interim-medewerkers zijn ideaal als u op korte termijn professionals nodig heeft. U bent volledig flexibel met de inzet van extra kennis en capaciteit. Toch rijzen er soms ook vragen. ‘Hoe haal ik de juiste mensen in huis?’ en ‘Wat kost het en wat levert het op?’. Met RM Debiteurenbeheer haalt u zekerheid in huis. Ik bewijs vanaf dag de meerwaarde voor uw organisatie. Detachering via RM Debiteurenbeheer verdient zich snel terug!

Vakspecialist op alle niveaus
Als expert in credit management kan ik u voor elk probleem een oplossing bieden, zowel voor capaciteit als kennis. Als ervaren vakspecialist kan ik uw afdeling debiteurenbeheer of credit control direct ondersteunen, leiden of optimaliseren. Of u nu een allround debiteurenbeheerder, creditcontroller of creditmanager zoekt, ik beschik over de juiste kwaliteiten.

Kwaliteit en resultaat gegarandeerd
Kiest u voor RM Debiteurenbeheer, dan gaat u met mij een overeenkomst aan voor het leveren van een professional op het gebied van Credit Management. Dit kan zowel op incidentele als op structurele basis, afhankelijk van uw behoeften en voor de periode dat het voor u ook echt noodzakelijk is.

Interim Debiteurenbeheerder
Detachering
Professional
Flexibel
Specialist

Inhuur Specialisten
Het is onvermijdelijk: van tijd tot tijd komt u capaciteit tekort. Dan heeft u extra mensen nodig, als vervanging of versterking. Of u heeft extra kennis nodig voor ondersteuning, verbetering of verandertrajecten. En het liefst vandaag of morgen nog. Geen probleem: bel RM Debiteurenbeheer